SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA IMPREZĘ WALENTYNKOWĄ

MENU WALENTYNKOWE

Przystawka

Carpaccio z buraka podane z rucollą i oliwą ziołową

Zupa

Krem pomidorowo-paprykowy z bazylią, oliwą i grzankami

Dania główne

Chrupiący kurczak w marynacie z cytryny i mięty

Karkówka duszona w demi glace i czerwonym winie

Pstrąg pieczony z lubczykiem podany na zielonej fasolce

Dodatki

Ryż barwiony na czerwono

Ziemniaki pieczone w ziołach

Marchewka duszona z masełkiem

Biała kapusta z ananasem i kukurydzą

Zakąski

Sałatka Cezar

Krążki cebulowe i krewetki w cieście podane z dipem czosnkowym

Tortille faszerowane kurczakiem, rucollą i guacamole

Tatar wołowy po staropolsku

Pierogi ruskie z okrasą

Bagietki pieczone o różnych smakach

Kolacja I

Szynka wieprzowa wolno pieczona

Kolacja II

Zupa gulaszowa na ostro

Desery

Brownie czekoladowe z nutką chilli, Muffinki czekoladowo-bananowe

Mus z białej czekolady z truskawkami i bananami